Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Terméktől való elállási jog, át nem vett termék

 A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától (a kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja). Ezt a szándékát írásban (emailben) kell jeleznie az ügyfélszolgálat felé és a kiszállított terméket, a lenti dokumentummal együtt vissza kell juttatnia. Ebben az esetben a termékért kifizetett vételárat visszatérítjük az elállást, illetve legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül a dokumentumon feltüntetett bankszámlaszámra. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a megrendelt termék visszajuttatásának költségei is a vevőt terhelik.

Kizárólag sérülésmentes, bontatlan, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén vagyunk kötelesek a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből, vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a vevőt terhelik. Abban az esetben, ha a terméket már használatba vetted és nem tudod sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem vállaljuk a termék visszavásárlását. 

Utánvétes kézbesítés esetén az át nem vett, visszaküldött csomagoknak a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Előre utalásos átvételi mód választása esetén a megrendelések ellenértékét legkésőbb két héttel a rendelés feladását követően egyenlítsd ki.