Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Információk

Fizetés, szállítás

 

Rendelés

Vásárláskor válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat. Miután a futár átvette a csomagot, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítünk. Az üzenetben találsz egy nyitókódot.

Fontos: Ne töröld az SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

Látogass el az automatához, add meg az nyitókódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is. Ha már fizettél online, kész is vagy. Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat. Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrizzük a csomagod.

 

Utánvétel

Ha ezt a fizetési módot választod, akkor csomagodat a Foxpost futárnál vagy a kiválasztott Foxpost automatában tudod kifizetni. Ebben az esetben + 150 Ft utánvételi díjat számítunk fel. A csomagot a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni, a Foxpost automatába kiszállított csomagot kizárólag bankkártyával tudod kifizetni az átvételkor

Előre utalás

Lehetőség van előreutalással is fizetni.
A csomagot ebben az esetben az átutalás beérkezését követően haladéktalanul küldjük. 
Amennyiben minden termék készleten van e-mailen kapsz egy visszaigazolást, mely tartalmazza a rendelésed és a további teendőket.